Hjælp til selvhjælp

På MusikerPostens mailinglister skal alle mails være i almindeligt tekstformat.

Hvis man sender en mail i f.eks. HTML-format får man denne fejlmeddelelse: "Din mail indeholder et tvivlsomt brevhoved (header)."
Så skal man ændre formatet til almindelig tekst og sende den igen.

Bestyrelsen sat en lille nem vejledning op, for hvordan du kan sætte dit postprogram op til altid at skrive og svare Musikerposten i almindelig tekst.

Hvis du bruger Outlook Express, så klik her.
Hvis du bruger Outlook 2000 eller XP, så klik her
Hvis du bruger Yahoo mail så klik her.
Hvis du bruger Googles G-mail så klik her.

Mails skal sendes til enten alle@musikerposten.dk eller snak@musikerposten.dk

Hvis man ikke gør det, får man samme fejlmeddelelse som ovenfor, så må man rette adressen og prøve igen.

Det er samtidig bestyrelsens erfaring at mange løber ind i problemer med at lave separate mapper til f.eks. mails fra Posten, i OE. Netop fordi postmængden er så stor, er det en fordel at have mails fra Posten til automatisk at lande i en mappe for sig, så de ikke lander i indbakken. Der kan de mails nemt gøre at man kommer til at overse noget andet vigtig, f.eks. et job :o).

Du kan finde en lille vejledning i at lave de meddelelsesregler / separate mapper her Klik her

Hvis du bruger Netscape Communicator skal du klikke her

Har du ideer til andre PCbruger ting du gerne vil have en vejledning lagt her på siden til, så skriv til bestyrelsen, så finder vi en der kan finde ud af det. :o))

På forhånd tak for din indsats

Med venlig hilsen
Foreningen Musikerposten